Wednesday, January 27, 2010

Ο χειμώνας και αν εγέρασε το χιόνι του το φέρνει.


Είναι αλήθεια λοιπόν ο χειμώνας έφτασε και μάλιστα με το καλύτερο τρόπο. Την τελευταία εβδομάδα εδώ πάνω στα ψιλά (Ωραιόκαστρο) έχει κολλήσει η θερμοκρασία κάτω από τους 0 βαθμούς και ,ευτυχώς, δε λέει να ανέβει.

Τι άλλο να ζητήσω ο καψερός μετά από 2 χρόνια στο καυτό Ισραήλ;

Άντε υπήρχε και λίγο ο Δεκέμβρης και ο Γενάρης για βροχή άλλα μετά απομακρύνονταν η βροχή όπως το λάδι από το νερό (!!!)

Με αυτά και αυτά θέλω να πω ( εγώ ο ένας, χαχα) ότι κάθε πράμα στο καιρό του και το χιόνι τον Γενάρη!!Βεβαία θυμάμαι παλιότερα ,όχι πολλά χρόνια μακριά , περίπου μια δεκαετία ότι λίγο παραπάνω το έκανε το κρυάκι του άλλα τουλάχιστον μιας και είμαστε στη φάση της μετάβαση από την εποχή των παγετώνων στην εποχή της ζέστης (οι «θεωρίες» περί θερμοκήπιο θέλουν πολύ συζήτηση) είναι καλό ακόμα και αυτό που έχουμε τώρα.

Ε, να μην είμαστε και αχάριστοι.

Απολαύατε το κρύο, σκοτώνει τα μικρόβια που λέγαν οι παλιοί και αφήστε τον καιρό να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα,να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Α!! και μια προτροπή. Μη δείτε τον καιρό για τις επόμενες μέρες άλλα αφήστε κάθε μέρα αν ξυπνάτε χωρίς να ξέρετε τι σας περιμένει . Αλλωστε δεν είμαστε και αγρότες αλλά και αν ήμασταν θα ήμασταν στα μπλόκα (λέμε τώρα ,δεύτερο θέμα για συζήτηση)

Το ΣΚ θα είμαι εκτός και ελπίζω να σας φέρω φώτος από τι άλλο μα χιονισμένο τοπίο φυσικά!!!!

No comments: