Saturday, March 13, 2010

Πόσο παραγωγική (οικονομικά) είναι η Eurovision!

Καταρχάς συγχαρητήρια στον Αλκαίο. Εντάξει εντάξει μπορεί να είναι ότι είναι το τραγούδι μα πείτε μου ένα καλύτερο από τα υποψήφια. Αλήθεια ποιος διαφωνεί ότι η Eurovision τέτοια τραγούδια "θέλει".
Ο τίτλος έχει αν κάνει με την εικόνα. Ναί λοιπόν μιας και εμείς είμαστε παρέα πανηγυρτζίδικη μαζευτήκαμε σε ένα σπίτι και είπαμε να παραγγείλουμε δυο τρία πραματάκια έτσι για να λαδώσει το εντεράκι μας και ιδού το αποτέλεσμα.
Όχι όχι δε πρόκειται να αποκαλύψω τον αριθμό της παρέας όπως επίσης και απο που τα παραγγείλαμε. Θα πω όμως τούτο:το γλυκό ήταν 2 κιλά παγωτό και σπιτικός κορμός έτσι βρε παιδί μου για να μη λες ότι είμαστε τσιγγούνιδες!!!
Άλλα ας το πάρουμε λίγο ανάποδα, σκέψου να έχεις γυράδικο και να πεις ότι λόγω Eurovision και μόνο τη συγκεκριμένη μέρα θα κάνουμε 19% (όσο είναι ακόμα το ΦΠΑ) 'έκπτωση στις τηλεφωνικές αγορές (τύφλα να έχει το τέλεμαρκετιγκ). Δηλαδή τί πιστεύεις ότι δε θα (ξε)πουλήσεις;;; ε;ε;
Όπως και αν έχει εμείς το ευχαριστηθήκαμε ,είχαμε καιρό να μαζευτούμε και το καλύτερα ήταν ότι υπήρχε συμφωνία για το αποτέλεσμα αν και γενικά τα τραγούδια φέτος μάλλον επηρρεάστικαν οι δημιουργοί τους από την κρίση και ήταν φειδωλοί σε δημιουργικότητα!
Φιλιά πολλά και "ΩΠΑ!!"

3 comments:

Αντώνης Χ. said...

Βασικά δεν το λαδώσαμε απλά... το ξεχειλώσαμε το "εντεράκι".... Ήταν όντως πολύ ωραία και το τραγούδι που κέρδισε ήταν από τα πιο καλά!
Όπως και να χει ο λαός με την σοφία που έχει μας εξηγεί πολλά πράγματα: "ανάμεσα στους τυφλούς κυβερνά ο μονόφθαλμος"...

Μιχανικούλης said...

@ Αλέξανδρος Ζήβας
Μ αρέσει το τραγούδι αυτό και πιο πολύ οι στίχοι...μήπως θα ήταν καλύτερα να στείλουμε ένα τραγούδι με τέτοιους στίχους ή θα ήταν δύσκολο να το καταλάβανουν οι "εταίροι" μας στην Ευρώπη;;;
χιχιχιχ

Μιχανικούλης said...

@ to Αντώνης Χ
Φίλε μου Αντώνη γιαυτό το λένε εντεράκι για να αντέχει τις "διαστολές" και τις "συστολές" χιχιχ.
Καλύτερα μονόφθαλμος παρά τετραπέρατος!!!
λέμε τώρα,ήταν πολύ όμορφα πρέπει να το επαναλάβουμε με μια αλλαγή,άφθονο αλκοόλ και ελάχιστο φαγητό!
Σμούτσ!